4 Temmuz 2022

Şeytanın Öpücüğü Sarwat Chadda Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Sarwat Chadda
Çevirmen: Sarwat Chadda

Şeytanın Öpücüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sarwat Chadda olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şeytanın Öpücüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Şeytanın Öpücüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeytanın Öpücüğü TIKLA PDF İNDİR !

Şeytanın Öpücüğü Yazarı Kimdir ?

Şeytanın Öpücüğü yazarı Sarwat Chadda 'dır. Sarwat Chadda yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Fantastik/Bilim Kurgu türündedir.

Şeytanın Öpücüğü PDF indir oku

Şeytanın Öpücüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeytanın Öpücüğü TIKLA PDF İNDİR !

Şeytanın Öpücüğü TIKLA PDF İNDİR !

Bıllı'nin kaderinde bir savaşçı olmak var; dünyayı kötülükten ve insanlığı tüketen işkenceden kurtarmak..

Tapınak Şövalyeleri'nin en genç üyesi olan Billi SanGreal, yaşıtlarına hiç benzemiyor. On beş yaşındaki diğer genç kızların sıkıntılarından çok farklı bir mücadelesi var. Çünkü Billi, dünyayı Tekinsizler'den korumak için Tapınak Şövalyesi olan babası tarafından bir asker gibi yetiştirildi.Billi'nin çevresinden sakladığı hayatı, çocukluk arkadaşı Kay'in Kudüs'ten geri dönüşüyle iyice karmakarışık bir hal alır. Kay, Billi'nin yaşamına dönmeye hazır olsa da Billi'nin hayatında artık başka biri var; onu herkesten daha iyi anlayan, gizemli Michael.Fakat Billi'yi başka bir sınav beklemekteydi: Tapınak'ın yüzlerce yıllık düşmanı geri dönmüş, Tapınak'ta saklanan bir hazinenin peşine düşmüştü. Billi duygularını bir kenara bırakıp şehri kurtarmak için savaşmak zorundaydı.

(Tanıtım Bülteninden)

Şeytanın Öpücüğü TIKLA PDF İNDİR !Şeytanın Öpücüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Fantastik/Bilim Kurgu
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Fantastik/Bilim Kurgu, Şeytanın Öpücüğü, Sarwat Chadda

Yorum Gönder