4 Temmuz 2022

Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri Steve Behling Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,7 TL
Yazarı: Steve Behling
Çevirmen: Steve Behling

Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Steve Behling olan ve Beta Kids yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri Yazarı Kimdir ?

Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri yazarı Steve Behling 'dır. Steve Behling yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Fantastik/Bilim Kurgu türündedir.

Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri PDF indir oku

Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beta Kids yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Gerek Stark Endüstrileri'nin yöneticisi, gerekse Iron Man olarak Tony Stark'ın hayattaki en büyük emellerinden biri, icatlarının başkalarına zarar vermediğinden emin olmak. S.H.I.E.L.D. ajanı Coulson, iki Avengers üyesinin, Stark'ın icatlarından birine bakarken ortadan kaybolduğunu bildirince Tony, hemen Iron Man'e dönüştü ve onları bulmaya gitti. Ama bu kolay gibi gözüken kurtarma görevinin… O KADAR KOLAY OLMADIĞI ANLAŞILDI. Yolda mutasyona uğramış köpekler, robot köpek balıkları ve başka boyuttan gelmiş şekil değiştiren yaratıklar onu bekliyordu! Tony, bu sorunlarla tek başına ilgilenmeye çalışırken, Avengers'taki arkadaşlarından yardım istemesi gerektiğini fark etti. Peki, ama zamanında yetişebilecekler mi? Yoksa Tony, başka bir tehditle daha tek başına mı savaşmak ZORUNDA KALACAK: UZAY HAYALETLERİ!

(Tanıtım Bülteninden)

Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Fantastik/Bilim Kurgu
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Fantastik/Bilim Kurgu, Ironman-Uzay Hayaletlerinin Saldırısı-Müthiş Marvel Hikayeleri, Steve Behling

Yorum Gönder