3 Temmuz 2022

Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri Elmer Boyd Smith Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,2 TL
Yazarı: Elmer Boyd Smith
Çevirmen: Elmer Boyd Smith

Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elmer Boyd Smith olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri yazarı Elmer Boyd Smith 'dır. Elmer Boyd Smith yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Klasik türündedir.

Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri PDF indir oku

Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Amerikan tarihinin en eski karakterlerinden olan Pocahontas'la ilgili yazılmış ilk çocuk öykülerinden biri, Dorlion Yayınları'nın çevirisiyle sizlerle... Kaptan John Smith ve Pocahontas'ın, Virginia'da başlayıp Londra'ya dek uzanan öyküsünü keyifle okumanızı umuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Klasik
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Klasik, Pocahontas ile Kaptan John Smithin Hikayesi - Dünya Çocuk Klasikleri, Elmer Boyd Smith

Yorum Gönder