3 Temmuz 2022

Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım A. Fatih Aktaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 73,15 TL
Yazarı: A. Fatih Aktaş
Çevirmen: A. Fatih Aktaş

Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı A. Fatih Aktaş olan ve Tefrika Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 288 sayfalık Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım Yazarı Kimdir ?

Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım yazarı A. Fatih Aktaş 'dır. A. Fatih Aktaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım PDF indir oku

Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tefrika Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 288 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR ! Edebiyatımıza yön veren ve toplumun her kesimine bir şekilde dokunan ünlü şair ve yazarlarımızın çocukken başlarından ne gibi maceralar geçmiş olsun ki bu şiirleri ve hikâyeleri yazmış olsunlar…Yazdıkları şiir ve hikâyelerden yola çıkarak kurgulanmış bu hikâyelerde, aynı zamanda yazar ve şairlerin hayatları ve yazdıklarına dair birçok detay bulunmakta.3-8 yaş aralığı için hazırlanmış ve Büşra Çakmak'ın çizimleriyle bütünleşmiş Çocuk Edebiyatı Dizisi, küçük okurları hayal dünyalarının en güçlü olduğu dönemde bu önemli isimlerle tanıştırmayı amaçlıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

07.11.2020

Basarili

Arkadasimda gordum cok begendim kutuphanemizde olsun istedim

Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Çocuk Edebiyatı Seti 2 - 12 Kitap Takım, A. Fatih Aktaş

Yorum Gönder