2 Temmuz 2022

Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım Saadah Taib Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 45,0 TL
Yazarı: Saadah Taib
Çevirmen: Leyla Es

Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Saadah Taib olan ve Mevsimler Çocuk yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım Yazarı Kimdir ?

Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım yazarı Saadah Taib 'dır. Saadah Taib yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, İslami Çocuk Kitapları türündedir.

Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım PDF indir oku

Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mevsimler Çocuk yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Saadah Taib'in kaleminden sekiz kitaplık Peygamberlerimizi Tanıyalım-Sevelim serisi; peygamberlerimizi, çocuklarımızın anlayacağı bir dilde anlatıyor, aynı zamanda eğitici resimler ve bulmacalarla onları eğitiyor. Böylece çocuklarımız öğrenirken eğleniyor, eğlenirken öğreniyor. Peygamberlerin hayatlarından birer kesit ele alarak, onların yaşantılarından çocuklara dersler veriyor ve kaybolmaya yüz tutmuş değerlerimizi, bu mübarek zatların yaşadıklarıyla ve yaptıklarıyla yeniden bizlere hatırlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; İslami Çocuk Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, İslami Çocuk Kitapları, Peygamberlerimizi Tanıyalım Sevelim Serisi-8 Kitap Takım, Saadah Taib

Yorum Gönder