2 Temmuz 2022

Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı Rose Hore Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,43 TL
Yazarı: Rose Hore
Çevirmen: Elif Kalelioğlu

Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rose Hore olan ve 1001 Çiçek yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı Yazarı Kimdir ?

Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı yazarı Rose Hore 'dır. Rose Hore yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Eğitim/Etkinlik türündedir.

Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı PDF indir oku

Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. 1001 Çiçek yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Çocuklar için çarpım tablosunu öğrenmek artık çok kolay ve keyifli!

Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı, çocukların çarpım tablosunu öğrenip pekiştirmeleri için bir sürü eğlenceli bulmaca, oyun ve etkinlik içeriyor. Çarpım tablolarını daha kolay hatırlamalarını sağlayan pek çok ipucu da içeren bu kitap sayesinde çocuklar matematiğim eğlenceli dünyasına adım atıp çarpım tablolarında ustalaşacaklar.

Evde, dışarıda, tatilde… Hatta yolculuk yaparken! Nerede, ne zaman isterse…

Çok sayıda eğlenceli etkinlikle dolu bu kitap, çocuğunuzun çarpım tablosunu daha iyi kavramasına yardımcı olmasının yanında dikkat, el-göz koordinasyonu, görsel algı ve motor becerilerinin gelişimine katkı sağlayacak, çocuklar bu kitabı ellerinden düşürmeyecek!

(Tanıtım Bülteninden)

Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı TIKLA PDF İNDİR !Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Eğitim/Etkinlik
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Eğitim/Etkinlik, Çarpım Tablosu Etkinlik Kitabı, Rose Hore

Yorum Gönder