4 Temmuz 2022

Işık - Bir Yoklar Romanı 6 Michael Grant Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Michael Grant
Çevirmen: Engin Karadeniz

Işık - Bir Yoklar Romanı 6 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michael Grant olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Işık - Bir Yoklar Romanı 6 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Işık - Bir Yoklar Romanı 6 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Işık - Bir Yoklar Romanı 6 TIKLA PDF İNDİR !

Işık - Bir Yoklar Romanı 6 Yazarı Kimdir ?

Işık - Bir Yoklar Romanı 6 yazarı Michael Grant 'dır. Michael Grant yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Fantastik/Bilim Kurgu türündedir.

Işık - Bir Yoklar Romanı 6 PDF indir oku

Işık - Bir Yoklar Romanı 6 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Işık - Bir Yoklar Romanı 6 TIKLA PDF İNDİR !

Işık - Bir Yoklar Romanı 6 TIKLA PDF İNDİR !
Yetişkinler bir yıldır yoklar. Bu Süre İçinde Rsgb'de sayısız savaş verildi. açlığa, yalanlara VE vebaya karşı. ŞİMDİ DE iyiyle kötü arasında destansı BİR savaş BAŞLIYOR! Gaiaphage, Diana'nın kızı Gaia'nın bedeninde tekrar doğuyor. Gaia eski gücünü tekrar kazanmak, en büyük düşmanı Nemesis'i, yani Küçük Pete'i yenmek istiyor. Bunu başarırsa bütün dünya ona boyun eğecek. Bir zamanlar birbirine düşman olanlar artık aynı safta savaşmak zorunda. Perdido Sahili çocukları, kendilerini ve sevdiklerini kurtarmak için aylardır çektikleri acıların karşılığını alabilecek mi? Yoksa bu son savaşta yok olup gidecekler mi? Michael Grant'in New York Times çoksatanlar listesini alt üst eden Yoklar serisinin altıncı ve son kitabı IŞIK, RSGB'deki hayatı unutulmayacak bir finalle noktalıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 440

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları Işık - Bir Yoklar Romanı 6 TIKLA PDF İNDİR !

16.04.2019

Muhteşem!!!

Fantastik sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

Işık - Bir Yoklar Romanı 6 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Fantastik/Bilim Kurgu
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Fantastik/Bilim Kurgu, Işık - Bir Yoklar Romanı 6, Michael Grant

Yorum Gönder