4 Temmuz 2022

Yaramaz Fareler Helga Bansch Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,84 TL
Yazarı: Helga Bansch
Çevirmen: Dürrin Tunç

Yaramaz Fareler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Helga Bansch olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaramaz Fareler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Yaramaz Fareler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaramaz Fareler TIKLA PDF İNDİR !

Yaramaz Fareler Yazarı Kimdir ?

Yaramaz Fareler yazarı Helga Bansch 'dır. Helga Bansch yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Öykü/Hikaye türündedir.

Yaramaz Fareler PDF indir oku

Yaramaz Fareler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaramaz Fareler TIKLA PDF İNDİR !

Yaramaz Fareler TIKLA PDF İNDİR !
Birlikte Yaşamak Mümkün...Yeter ki Anlaşmaya Gönlün Olsun!

Gülsen Hanım ne yaptı ne ettiyse, evini istila eden farelerden kurtulamamıştı. Onları zehirlemeye bile kalkışmış ama yine de onlarla baş edememişti. Çaresiz kalan yaşlı kadın, sonunda evini terk edip şehre taşınmaya karar verdi. Şehirde fare yoktu ama penceresinin önünde sebze bahçesi de yoktu. Her yer asfalt ve betondu. Gülsen Hanım kır evine geri dönmek istiyordu. Öyleyse, farelerle uzlaşacak bir yol bulması gerekiyordu!

Bol ödüllü illüstratör Helga Bansch'ın yazıp resimlediği Yaramaz Fareler, hiçbir canlıyı öldürmemek gerektiği üzerine hem metni hem resimleriyle çok güzel bir kitap.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 28

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Yaramaz Fareler TIKLA PDF İNDİR !Yaramaz Fareler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Öykü/Hikaye
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Öykü/Hikaye, Yaramaz Fareler, Helga Bansch

Yorum Gönder