3 Temmuz 2022

Gizli Yolculuk Mustafa Hakkı Kurt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Mustafa Hakkı Kurt
Çevirmen: Mustafa Hakkı Kurt

Gizli Yolculuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Hakkı Kurt olan ve Sia yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Gizli Yolculuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Gizli Yolculuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gizli Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Gizli Yolculuk Yazarı Kimdir ?

Gizli Yolculuk yazarı Mustafa Hakkı Kurt 'dır. Mustafa Hakkı Kurt yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Öykü/Hikaye türündedir.

Gizli Yolculuk PDF indir oku

Gizli Yolculuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sia yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gizli Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Gizli Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

"Öğretmenimiz dünya haritasında ülkelerin yerini tek tek gösterdiği gün kararımı vermiştim: Dünyayı tanımak için bir yolculuğa çıkacaktım. Görebildiğim kadar değişik yerler görecek ve yeni insanlar tanıyacaktım. Aslında bunu yapmak için geç bile kalmıştım. On iki yaşındaydım ve bugüne kadar gördüğüm yerler dünya haritasında iğne ucu kadar bile yer tutmazdı."

On iki yaşındaki meraklı bir gencin çıktığı ve günler süren ilginç, renkli bir yolculuğu anlatıyor Gizli Yolculuk. Her durakta yeni yerler, yeni insanlarla karşılaşan, farklı meslekleri gören kahramanımız yaşam boyu yararlanacağı deneyimler edinir, dünyaya bakışı değişir. Çoban, arıcı, demirci, balıkçı, kaptan, çiftçi ve daha birçok insanla tanışır, onların yaşamına katılır. Genç okurların dünya görüşünü genişletecek, yaşama farklı gözlerle bakmalarını sağlayacak sürükleyici ve düşündürücü bir roman, Gizli Yolculuk. Neden gizli olduğuna gelince, bunu kitabı okurken öğreneceksiniz…

(Tanıtım Bülteninden)

Gizli Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !Gizli Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Öykü/Hikaye
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Öykü/Hikaye, Gizli Yolculuk, Mustafa Hakkı Kurt

Yorum Gönder