4 Temmuz 2022

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah Dave Eggers Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Dave Eggers
Çevirmen: Fabian Negrin

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dave Eggers olan ve Domingo Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Denizler Altında Yirmi Bin Fersah eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Denizler Altında Yirmi Bin Fersah ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Denizler Altında Yirmi Bin Fersah TIKLA PDF İNDİR !

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah Yazarı Kimdir ?

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah yazarı Dave Eggers 'dır. Dave Eggers yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah PDF indir oku

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Domingo Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Denizler Altında Yirmi Bin Fersah TIKLA PDF İNDİR !

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah TIKLA PDF İNDİR !

Jules Verne'in bu ünlü bilimkurgu klasiğini çağdaş edebiyatın en önemli yazarlarından Dave Eggers günümüze taşıyarak 14 yaşındaki Consuelo'nun gözünden yeniden anlatıyor.
Ünlü okyanus bilimci Pierre Arronax ve ekibi, okyanuslarda terör estiren, gemileri batıran gizemli sualtı canavarını avlamak için denizlere açılır. Fakat tuhaf gerçekle yüzleşmeleri çok uzun sürmez: Deniz canavarı sandıkları şey aslında Nautilus adında bir denizaltıdır ve eşsiz zekasını tehlikeli fikirlere adamış Kaptan Nemo tarafından yönetilmektedir. Consuelo ve Arronax için asıl macera Kaptan Nemo ile tanışmalarıyla başlayacaktır.

On kitaplık HEPSİ SANA MİRAS serisinin altıncı kitabında, bir Jules Verne klasiği olan Denizleri Altında Yirmi Bin Fersah'ın öyküsünü bize ünlü Amerikalı yazar ve eğitim aktivisti Dave Eggers (Müthiş Dahiden Hazin Bir Eser) anlatıyor, Fabian Negrin ise resimliyor.



(Tanıtım Bülteninden)



Denizler Altında Yirmi Bin Fersah TIKLA PDF İNDİR !

08.12.2019

başarılı

eskilerden ne kaldı

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Denizler Altında Yirmi Bin Fersah, Dave Eggers

Yorum Gönder