26 Haziran 2022

Sevmesini Sevdiğim Bünyami Bulanık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Bünyami Bulanık
Çevirmen: Bünyami Bulanık

Sevmesini Sevdiğim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bünyami Bulanık olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevmesini Sevdiğim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevmesini Sevdiğim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevmesini Sevdiğim TIKLA PDF İNDİR !

Sevmesini Sevdiğim Yazarı Kimdir ?

Sevmesini Sevdiğim yazarı Bünyami Bulanık 'dır. Bünyami Bulanık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Sevmesini Sevdiğim PDF indir oku

Sevmesini Sevdiğim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevmesini Sevdiğim TIKLA PDF İNDİR !

Sevmesini Sevdiğim TIKLA PDF İNDİR !

Eskimiş bir hana benzetiyorum kendimi... Misafirperverimdir aslında, ama laf aramızda pek gelip gidenim olmuyor desem, yalan da olmaz sanırım... İtişten, kakıştan, şiddetten, görüntü ve ses kirliliğinden... Aşk acısından, bilhassa yalnızlıktan bunalanların kısa süreliğine uğrak yeri gibiyim... Sık yaptığım işlerim arasında, misafirlerimi teselli etmek ve egolarını tavan yaptırmak var diyebilirim, sevgimden vererek... Postasını koyanlar mı dersin?

Ömrümden çalanlar mı?

Komedi trajik vakalar yurdum insanının içinde yer aldığı tablo... Ölümün varlığını bile bile, hırstan gözümüz dönmüşçesine sevgiyi es geçerek ama, sevgi arayışı içinde geçen ömürler... Yazık...İyi de ne yapmak lazım, kaçmak mı?

Sırt dönerek görmezden gelmek mi?

Peki, bu bir sevgi adamına yakışır mı?

Yakışmaz... Sevgiyi anlatmaya çalıştım şiirlerimde, tüm duyularımı kullanarak, duygusallık adına ne varsa...

Asırlardır adına, cilt cilt, kitaplar, romanlar, şiirler yazılan sevgiyi... Sevgiden yolu geçen herkesin kendinden bir şeyler bulacağına inanıyorum... Sevgiyle...

(Tanıtım Bülteninden)

Sevmesini Sevdiğim TIKLA PDF İNDİR !Sevmesini Sevdiğim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Sevmesini Sevdiğim, Bünyami Bulanık

Yorum Gönder