26 Haziran 2022

Çiğler Ağlarken Ayşe Arabulan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Ayşe Arabulan
Çevirmen: Ayşe Arabulan

Çiğler Ağlarken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşe Arabulan olan ve Heroon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çiğler Ağlarken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çiğler Ağlarken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çiğler Ağlarken TIKLA PDF İNDİR !

Çiğler Ağlarken Yazarı Kimdir ?

Çiğler Ağlarken yazarı Ayşe Arabulan 'dır. Ayşe Arabulan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Çiğler Ağlarken PDF indir oku

Çiğler Ağlarken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Heroon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çiğler Ağlarken TIKLA PDF İNDİR !

Çiğler Ağlarken TIKLA PDF İNDİR !

"Ne zaman bir bulut görsem,İçimde yağmur yağar..."

diyerek, insan duygularının, doğa olaylarının bir yansıması olduğunu dizelerle anlatan Ozan Ayşe Arabulan'ınikinci şiir kitabı.

"Akdeniz'in suları gibi sıcak, Torosların doruğu gibi yalnız" olan duygularını, "Ne kaldı Sabaha" şiir kitabı ileokuyucuyla paylaşmıştı. Günümüzün insanı biraz da hüzünlü hayal kırıklığıdır.

Günlük yaşamında, dostluklarda, ilişkilerinde ve neredeyse bütün duygularında payına düşen hüzünlü bir hayal kırıklığıdır.

Gönlündeki Akdeniz'in sıcaklığını korumaya çalışan, Ozan Ayşe Arabulan bu kez, gördüğü bir bulutla, Çukurova Topraklarına bir hüzün yağmuru olarak yağmıştır.

Elinizdeki kitap, bu yağmurdan geriye kalan hüzün birikintisidir.

(Tanıtım Bülteninden)

Çiğler Ağlarken TIKLA PDF İNDİR !Çiğler Ağlarken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Çiğler Ağlarken, Ayşe Arabulan

Yorum Gönder