26 Haziran 2022

Haykırış Hüseyin Can Doğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Hüseyin Can Doğan
Çevirmen: Hüseyin Can Doğan

Haykırış indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Can Doğan olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Haykırış eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Haykırış ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Haykırış TIKLA PDF İNDİR !

Haykırış Yazarı Kimdir ?

Haykırış yazarı Hüseyin Can Doğan 'dır. Hüseyin Can Doğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Haykırış PDF indir oku

Haykırış indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Haykırış TIKLA PDF İNDİR !

Haykırış TIKLA PDF İNDİR !

Yıllar geçse de beklemek gerekiyor, her gece onun adını anarak uyumak, her sabah uyandığında onun varlığına şükretmek gerekiyor ben seni yıllarca bekledim sevgilim usanmadan yılmadan korkmadan o bankta seni bekledim yeri geldi kar yağdı yağmur yağdı ama aldırış etmedim sadece şiir yazarak bekledim şimdi sen yoksun belki de çok uzaklardasın biliyorum sen de hala biryerlerde beni seviyorsun...

(Tanıtım Bülteninden)

Haykırış TIKLA PDF İNDİR !Haykırış TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Haykırış, Hüseyin Can Doğan

Yorum Gönder