7 Haziran 2022

Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi Nükhet Kardam Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Nükhet Kardam
Çevirmen: Nükhet Kardam

Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nükhet Kardam olan ve DBY Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi TIKLA PDF İNDİR !

Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi Yazarı Kimdir ?

Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi yazarı Nükhet Kardam 'dır. Nükhet Kardam yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi PDF indir oku

Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DBY Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi TIKLA PDF İNDİR !

Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi TIKLA PDF İNDİR !
1960 ve 1970'lerde İstanbul'daki laik ortamda orta sınıf bir aile içinde büyüyen, 1978'de Türkiye'den ayrılarak siyasî bilimler alanında eğitim almak için Kanada'ya giden ve uzun yıllardır yurt dışında yaşayan Prof. Nükhet Kardam, büyükbabası Dr. Kilisli Rıfat'ın hayatını araştırmak üzere gizemli bir yolculuğa çıkar. Fakat bu yolculuk zaman içinde tahmininden çok farklı sonuçlara ulaşır. Bir açıdan bu kitap, Osmanlı Devleti çöküp yerini Türkiye Cumhuriyeti'ne bıraktığında yaşanan büyük değişiklere tanık olan Dr. Rıfat ve ailesinin yaşam öyküsüdür. Aynı zamanda değişen veya değiştirilen kimliklerin serüveni. Bunun yanında yazar, kendi içsel yolculuğunu ve kimliği üzerine düşüncelerini de hatıralarına yansıtmıştır
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 248

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: DBY Yayınları Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi TIKLA PDF İNDİR !Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Dr. Kilisli Rıfat'ın İzinde Osmanlı'dan Türk'e ve Ötesi, Nükhet Kardam

Yorum Gönder