27 Haziran 2022

Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip TIKLA PDF İNDİR !

Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip Yazarı Kimdir ?

Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip PDF indir oku

Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip TIKLA PDF İNDİR !

Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip TIKLA PDF İNDİR !

1947 yılında, Çorum'un merkez ilçesine bağlı Eskiköy'ün Kışlacık mahallesinde doğdu. Öğrenim görmedi. Okumayı yazmayı sonradan gece kursuna giderek öğrendi. Türkü söyleyip şiir yazmaya da bu dönemde başladı.

Köy odalarında, usta ozanların yanında yetişti. Askerlikten sonra, köyünde çiftçilik yaptı. 1966 yılında evlendi. Üç kız, bir erkek çocuk babasıdır. 2000 yılında Çorum'a taşındı. Hâlen Çorum'da oturmaktadır.

Çorum'da yapılan şenliklere katılan Haydar Kılıç, şiirlerinde "Ozan Garip" mahlasını da kullanmaktadır. Şiirleri kimi seçkilerde yayımlanmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip TIKLA PDF İNDİR !Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Aşık Haydar Kılıç-Ozan Garip,

Yorum Gönder