10 Mayıs 2022

Zehra-Orijinal Metin Nabizade Nazım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Nabizade Nazım
Çevirmen: Nabizade Nazım

Zehra-Orijinal Metin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nabizade Nazım olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zehra-Orijinal Metin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zehra-Orijinal Metin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zehra-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

Zehra-Orijinal Metin Yazarı Kimdir ?

Zehra-Orijinal Metin yazarı Nabizade Nazım 'dır. Nabizade Nazım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Zehra-Orijinal Metin PDF indir oku

Zehra-Orijinal Metin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zehra-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

Zehra-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

Çok genç yaşta hayatını kaybeden Nabizade Nazım'ın ölümünden üç yıl sonra, 1896'daServet-i Fünun'da tefrika edilenZehraromanı, kıskançlığın ve sorumsuzluğun yok ettiği hayatlardan bir manzara sunar. Psikolojik tahlilleriyle döneminin diğer eserleri arasında sivrilen roman, aynı zamanda 19. yüzyıl sonundaki toplumsal değişime dair de önemli ipuçları taşır.

İstanbul'un ve şehrin sakinlerinin kanlı canlı göründüğü bir romandırZehra. Şehir hayatına dair, çok az kaynakta karşımıza çıkan ayrıntıları yazar, iyi bir gözlemci olarak satırlarına kaydeder. Boğaz'daki kayık âlemleri, Beyoğlu eğlenceleri, ticaret hayatı, tulumbacılar, emniyet ve hukuk sistemine dair önemli bilgilere romanda sık sık rastlanır.

Yayımlandığı günden beri defalarca kere basılanZehra, bu defa titiz bir çalışmayla, açıklamalı notları ve orijinal metniyle karşımızda.

(Tanıtım Bülteninden)

Zehra-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !Zehra-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Zehra-Orijinal Metin, Nabizade Nazım

Yorum Gönder