10 Mayıs 2022

Yol Kesen Irmak Hıfzı Veldet Velidedeoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Hıfzı Veldet Velidedeoğlu
Çevirmen: Hıfzı Veldet Velidedeoğlu

Yol Kesen Irmak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hıfzı Veldet Velidedeoğlu olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yol Kesen Irmak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yol Kesen Irmak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yol Kesen Irmak TIKLA PDF İNDİR !

Yol Kesen Irmak Yazarı Kimdir ?

Yol Kesen Irmak yazarı Hıfzı Veldet Velidedeoğlu 'dır. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yol Kesen Irmak PDF indir oku

Yol Kesen Irmak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yol Kesen Irmak TIKLA PDF İNDİR !

Yol Kesen Irmak TIKLA PDF İNDİR !

Daha lise çağındayken, 23 Nisan 1920'de kurulan ilk mecliste memurolarak görev alan, hukuk doktorasını Avrupa'da tamamladıktan sonraTürkiye'de medeni hukukun temellerini atan ve iki dönem İstanbulHukuk Fakültesi'nde dekan olarak görev yapan Ordinaryüs ProfesörHıfzı Veldet Velidedeoğlu ömrü boyunca hukukun üstünlüğünü dilegetiren aydınların en önde geleniydi.1961 Anayasası'nı hazırlayan isimlerden Velidedeoğlu, Türkiye'nindaha sonraki dönemlerde içine itildiği karanlığı ilk gören veuyaranlardan birisi olmanın yanında "düşünce özgürlüğü"nü veAtatürkçü düşünceyi sonuna kadar savunmuştu.Tutkulu bir doğa âşığı olan ve Anadolu'yu karış karış gezerek tümyurdu yakından tanıyan Velidedeoğlu, Yol Kesen Irmak'ta anı, tanıklıkve deneyimlerle zenginleştirdiği yazılarında bir hukukçunungözünden Türkiye'nin panoramasını çiziyor.Hıfzı Veldet Velidedeoğlu'nun dün söyledikleri bugün bile tazeliğinikorurken, yarının aydınlığının nasıl olacağını ortaya koyuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yol Kesen Irmak TIKLA PDF İNDİR !Yol Kesen Irmak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yol Kesen Irmak, Hıfzı Veldet Velidedeoğlu

Yorum Gönder