5 Mayıs 2022

Yara(dan) İzleri Nurgül Bakır Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,42 TL
Yazarı: Nurgül Bakır
Çevirmen: Nurgül Bakır

Yara(dan) İzleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nurgül Bakır olan ve Karina Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yara(dan) İzleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yara(dan) İzleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yara(dan) İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Yara(dan) İzleri Yazarı Kimdir ?

Yara(dan) İzleri yazarı Nurgül Bakır 'dır. Nurgül Bakır yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yara(dan) İzleri PDF indir oku

Yara(dan) İzleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karina Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yara(dan) İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Yara(dan) İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Her şey kendinden bir iz taşır. Her şey her şeye bir iz bırakır. Geçmişin usulca haykıran ayak izleri geleceğin ihtimallerine bulaşır. Tutunur bir adım diğerine, kaybolmamak için yaşam serüveninde. Öyle bir serüven ki bu nefesi yutan, umudu boğan, kadere isyan... Lakin devam eder yaşam. Işığa koşan, mutluluğa hayran, aşka tutsak, firari, yasak... Tutar ellerini zamanda geçmiş, hayalle coşan geleceğin. Karışır fırtınada yaradan kalan izler, bulur kendini Yaradan'ın izlerinde.

(Tanıtım Bülteninden)

Yara(dan) İzleri TIKLA PDF İNDİR !Yara(dan) İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yara(dan) İzleri, Nurgül Bakır

Yorum Gönder