21 Mayıs 2022

Vazgeçiş Şevki Dinçal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Şevki Dinçal
Çevirmen: Metin Soylu

Vazgeçiş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şevki Dinçal olan ve Truva Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vazgeçiş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vazgeçiş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vazgeçiş TIKLA PDF İNDİR !

Vazgeçiş Yazarı Kimdir ?

Vazgeçiş yazarı Şevki Dinçal 'dır. Şevki Dinçal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Vazgeçiş PDF indir oku

Vazgeçiş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Truva Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vazgeçiş TIKLA PDF İNDİR !

Vazgeçiş TIKLA PDF İNDİR !
O gece uzun zamandır yapmadığı, tadını unuttuğu, eşi Lale'ye sevgiyle sarılarak, ilk defa, eski huzurlu günlerde olduğu gibi uyudu ve kendi düşlerini gördü. Kalbinin bir yanından vazgeçmek anlamına gelse de, bu da bir türlü Metin'in "Vazgeçiş" çözümüydü. Kaldı ki her vazgeçiş bir yenilgi değildi. Geleceği olmayan bir sevdadan, pişmanlık pusudayken, ne bekleyebilirdi? Kim bilir, zaman ne getirip ne götürecekti hayatından. Yaşayıp görecekti… Yaşamadan kim bilebilir geleceği? Yarın yeni bir gün olacaktı. Yeni bir gün...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Truva Yayınları Vazgeçiş TIKLA PDF İNDİR !Vazgeçiş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Vazgeçiş, Şevki Dinçal

Yorum Gönder