21 Mayıs 2022

Akdeniz'in Fatihleri M. Turhan Tan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: M. Turhan Tan
Çevirmen: M. Turhan Tan

Akdeniz'in Fatihleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı M. Turhan Tan olan ve Hamle Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Akdeniz'in Fatihleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Akdeniz'in Fatihleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Akdeniz'in Fatihleri TIKLA PDF İNDİR !

Akdeniz'in Fatihleri Yazarı Kimdir ?

Akdeniz'in Fatihleri yazarı M. Turhan Tan 'dır. M. Turhan Tan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Akdeniz'in Fatihleri PDF indir oku

Akdeniz'in Fatihleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hamle Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Akdeniz'in Fatihleri TIKLA PDF İNDİR !

Akdeniz'in Fatihleri TIKLA PDF İNDİR !
Türk deniz tabiyesi, Preveze'de Cerber'de olduğu gibi hep hilal şeklindedir. Buna akrep pençesi de denir. Avı, hilâlin üzerine doğru çektikten sonra hilalin uçlarını kavuşturup kaçacak bir delik bırakmayarak, bir kedinin fare ile oynaması gibi hasımları ile gönül eğlendirmek levendlerimizin geleneğidir. İspanyollar akıllarını başlarına toplamaya fırsat bulamadan koca filo darmadağın oldu. Kemal Reis, Valensiya Limanından çıkarken, yedeğinde yedi tane İspanyol kadırgası vardı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 544

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Hamle Yayınevi Akdeniz'in Fatihleri TIKLA PDF İNDİR !Akdeniz'in Fatihleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Akdeniz'in Fatihleri, M. Turhan Tan

Yorum Gönder