20 Mayıs 2022

Turna Nereden Gelirsin? Hagop Mıntzuri Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Hagop Mıntzuri
Çevirmen: Silva Kuyumcuyan

Turna Nereden Gelirsin? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hagop Mıntzuri olan ve Aras Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Turna Nereden Gelirsin? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Turna Nereden Gelirsin? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Turna Nereden Gelirsin? TIKLA PDF İNDİR !

Turna Nereden Gelirsin? Yazarı Kimdir ?

Turna Nereden Gelirsin? yazarı Hagop Mıntzuri 'dır. Hagop Mıntzuri yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Turna Nereden Gelirsin? PDF indir oku

Turna Nereden Gelirsin? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aras Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Turna Nereden Gelirsin? TIKLA PDF İNDİR !

Turna Nereden Gelirsin? TIKLA PDF İNDİR !
Turna Nereden Gelirsin?



Sayfa Sayısı: 328

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aras Yayıncılık Turna Nereden Gelirsin? TIKLA PDF İNDİR !

09.01.2013

Belgesel tadında

Hagop Mıntzuri, kitapta yeralan öykülerinde özellikle ve bilinçli olarak, köylülerinin nasıl giyindiklerini, nasıl beslendiklerini, nasıl geçindiklerini vb tüm detaylarıyla anlatmış. Bu da tabi öykülere belgesel bir tad katmış. Öykülerde o coğrafyanın (Eğin-Munzur Dağları- Arapkir üçgeni ve civarı) insanlarının günlük yaşamları, birbirleriyle olan sosyal ilişkileri sevecen ve hümanist bir üslupla verilmiş. Her bir öyküde, her bir satırda yazarın köyüne ve o günlere özlem ve hüzünle bakışını görmek mümkün... Üretken bir yazıcıymış Hagop Dede... Kitabın sonundaki "bilanço"suna göre 225 öykü, 75 kronoloji, 26 köy tasviri yazmış, çoğu gazetelerde tefrika edilmiş, ancak az sayıda öyküsü kitap haline gelebilmiş... Ermeni köy yaşamını merak eden, araştırmak isteyenler için eşsiz bir kaynak Hagop Mintzuri.

Turna Nereden Gelirsin? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Turna Nereden Gelirsin?, Hagop Mıntzuri

Yorum Gönder