20 Mayıs 2022

Geçmiş Zaman Olur Ki... Ahmed Yüksel Özemre Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,25 TL
Yazarı: Ahmed Yüksel Özemre
Çevirmen: Ahmed Yüksel Özemre

Geçmiş Zaman Olur Ki... indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmed Yüksel Özemre olan ve Kubbealtı Neşriyatı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Geçmiş Zaman Olur Ki... eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Geçmiş Zaman Olur Ki... ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Geçmiş Zaman Olur Ki... TIKLA PDF İNDİR !

Geçmiş Zaman Olur Ki... Yazarı Kimdir ?

Geçmiş Zaman Olur Ki... yazarı Ahmed Yüksel Özemre 'dır. Ahmed Yüksel Özemre yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Geçmiş Zaman Olur Ki... PDF indir oku

Geçmiş Zaman Olur Ki... indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kubbealtı Neşriyatı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Geçmiş Zaman Olur Ki... TIKLA PDF İNDİR !

Geçmiş Zaman Olur Ki... TIKLA PDF İNDİR !

"… insana âit olduğu târihin asâletini ve medeniyetin güzelliğini idrâk ettiren o müstesnâ mekânlar; insanı âilesine, komşularına ve milletine muhabbetle bağlayan o güzelim örf ve âdetler, muamaleler, uslûblar, an'aneler! Nerelerdesiniz? Nerelerdesiniz?
Heyhât! Hepsi de mâzîde, hepsi de gönüllerin ve gitgide zayıflayan hâfızaların hücrâ köşelerinde kalmış! Bir de bakıyorsunuz ki Üsküdar'ın âguşûnda inkişâf etmiş altmış küsûr yıl da tıpkı bir gölge gibi, tıpkı bir meltem gibi geçip gitmiş bile! Bâkî kalan ise zaman zaman tahassürle, zaman zaman da kederle yankılanan ama her seferinde zayıflayarak sönmekte olan ve sâdece ama sâdece idrâk ve temyiz ehline hitâbeden bir hoş sadâ olmuş!"

(Tanıtım Bülteninden)

Geçmiş Zaman Olur Ki... TIKLA PDF İNDİR !Geçmiş Zaman Olur Ki... TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Geçmiş Zaman Olur Ki..., Ahmed Yüksel Özemre

Yorum Gönder