4 Mayıs 2022

Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap Yasmine Galenorn Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Yasmine Galenorn
Çevirmen: Yasmine Galenorn

Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yasmine Galenorn olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap Yazarı Kimdir ?

Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap yazarı Yasmine Galenorn 'dır. Yasmine Galenorn yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap PDF indir oku

Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Yarın, önümüze çıkan bütün pislikleri temizlemeye başlayacak, her türlü belayla başa çıkmaya çalışacaktık. Ama bu gece… Bu gece dinlenmeli ve umut dolu, huzurlu rüyalar görmeliydik.

Serinin on dördüncü kitabı olan Sonbahar Fısıltıları'nda D'Artigo kardeşler Büyükkane Coyote'nin çağrısıyla yeni bir maceraya adım atarlar… Kötülükle yoğrulan şeytani varlıklar yeniden harekete geçmiştir ve her yer tehlike altındadır… İlk saldırı elflerin topraklarına olur… Bir yandan, doğan bebeklerle yaşam yeni çiçeklerini sunarken öte yandan kötülüğün güçleri olanca şiddetiyle hayata saldırmaktadır. D'Artigo kardeşlerin işi zordur…

(Tanıtım Bülteninden)

Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap TIKLA PDF İNDİR !Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Sonbahar Fısıltıları-Ayın Kardeşleri Serisi 14.Kitap, Yasmine Galenorn

Yorum Gönder