4 Mayıs 2022

Hayatın Tekrarı Yok Ülfet Görgülü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Ülfet Görgülü
Çevirmen: Ülfet Görgülü

Hayatın Tekrarı Yok indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ülfet Görgülü olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayatın Tekrarı Yok eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayatın Tekrarı Yok ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayatın Tekrarı Yok TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın Tekrarı Yok Yazarı Kimdir ?

Hayatın Tekrarı Yok yazarı Ülfet Görgülü 'dır. Ülfet Görgülü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hayatın Tekrarı Yok PDF indir oku

Hayatın Tekrarı Yok indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Diyanet İşleri Başkanlığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayatın Tekrarı Yok TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın Tekrarı Yok TIKLA PDF İNDİR !

İnsan, Yüce Allah'ın yarattığı en kıymetli varlık. Hayat insana bahşedilmiş değeri ölçülmez bir hediye. Her insana düşen sorumluluk hayatın kıymetini bilerek yaşayabilmektir. Modern zamanların haz odaklı yaşantılarının hızına ayak uydurmaya çalışırken insanın telaşla ayakları tökezliyor. Rotasını şaşırmış, yönünü yitirmiş okyanusta yön arayan gemi misali savruluyor insanoğlu nefsinin dalgalarında.

Bu eseri meydana getiren ve büyük bir kısmı Diyanet İşleri Başkanlığı'nın süreli yayınlarında yer alan makalelerde oluşan her bir yazı aslında böyle bir ihtiyaçtan neşet etmiştir. Sizde tefekkür ikliminde bir seyrüsefere çıkmak isterseniz, gündelik hayatın koşturmacası içerisinde ruhunuza bir nefes aldırmak dilerseniz, bir dost sohbeti özlerse yüreğiniz kalbe şifa olsun dileriz kaleme getirdiklerimiz.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayatın Tekrarı Yok TIKLA PDF İNDİR !Hayatın Tekrarı Yok TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hayatın Tekrarı Yok, Ülfet Görgülü

Yorum Gönder