5 Mayıs 2022

Selahaddin Namık Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Namık Kemal
Çevirmen: Namık Kemal

Selahaddin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Namık Kemal olan ve Temmuz yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Selahaddin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Selahaddin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Selahaddin TIKLA PDF İNDİR !

Selahaddin Yazarı Kimdir ?

Selahaddin yazarı Namık Kemal 'dır. Namık Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Selahaddin PDF indir oku

Selahaddin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Temmuz yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Selahaddin TIKLA PDF İNDİR !

Selahaddin TIKLA PDF İNDİR !

"Selahaddin Haçlılar denen bela selinin karşısına sanki kudret eliyle çekilmiş canlı bir set idi. Öyle ki o sel onun direnme gücü karşısında parçalara ayrıldı ve en sonunda yok oluşun dibine çöktü. Her ne kadar eserleri ölümünden sonra uzun süre yaşamadıysa da o azametli adı yedi harikanın şöhreti gibi dünya durdukça bâkidir."

"Selahaddin" Namık Kemal'in bir buçuk asır önce yazdığı önemli biyografilerden biri. Yayımlandığında ciddi bir etki ve aynı konuda yazma isteği uyandıran bu küçük fakat önemli eseri Ali Emre hem günümüz yazısına hem de sadeleştirip dipnotlar ekleyerek günümüz Türkçesine aktardı. "Şark'ın en sevgili sultanı"nın hayatını ve mücadelesini coşkulu bir dille yorumlayan eser tarihe ilgi duyanlar ve genç okuyucular için kıymetli bir yol arkadaşı.

(Tanıtım Bülteninden)

Selahaddin TIKLA PDF İNDİR !Selahaddin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Selahaddin, Namık Kemal

Yorum Gönder