5 Mayıs 2022

Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar TIKLA PDF İNDİR !

Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar Yazarı Kimdir ?

Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar PDF indir oku

Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar TIKLA PDF İNDİR !

Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar TIKLA PDF İNDİR !

Bakalım Hermes; dikkat edelim de alçaklarda bir yer olmasın, sonra insanlar yardımına koşar, ne de olsa onun elinden çıktılar. Zirveye yakın bir yer de olmamalı, o zaman aşağıdan kolay görülmez. Bence ortada bir yer olsun, koyağın kenarı iyi olur, kollarını bir kayadan öbürüne uzatır, zincirlerini çakarız.

Kaleme alındıkları günden bu yana neredeyse tüm Batı yazınını etkileyen, zekâyla, ironiyle, iğneyle dolu unutulmaz Lukianos diyalogları... Haluk Erdemol'un bu özenli çevirisi, Antik Yunan mitolojisini yalnızca kolay anlaşılır kılmıyor, iğneyle kuyu kazar gibi sabırla eklenmiş açıklayıcı notlarla hepimiz için son derece eğlenceli, apaydınlık bir okuma deneyimi sunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar TIKLA PDF İNDİR !Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Samsatlı Lukianos Prometheus Kafkaslarda Seçme Diyaloglar,

Yorum Gönder