10 Mayıs 2022

Mehendiz Bey'in Hikayesi Asuman F. Tarıman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Asuman F. Tarıman
Çevirmen: Asuman F. Tarıman

Mehendiz Bey'in Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Asuman F. Tarıman olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 232 sayfalık Mehendiz Bey'in Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mehendiz Bey'in Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mehendiz Bey'in Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Mehendiz Bey'in Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Mehendiz Bey'in Hikayesi yazarı Asuman F. Tarıman 'dır. Asuman F. Tarıman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Mehendiz Bey'in Hikayesi PDF indir oku

Mehendiz Bey'in Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 232 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mehendiz Bey'in Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Mehendiz Bey'in Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

"…Evimiz kalabalık, hepsi de erkek çocuk, doyurmak zor. Çareler aranıyor. Ev ahalisinden biri şikayet ederse, 'Seferberlikte daha da beterini biz yaşadık, bununla idare edin…' diye azarlardı babam. Aslında belli etmeden kendi ekmeğini de bize verirdi…"

Antalya'nın elektrik enerjisi tarihinde büyük katkıları olan Mehendiz Bey Ahmet Ünsal'ı, anılarında ziyaret edeceğimiz bu kitap, kızı Asuman F. Tarıman ile gerçekleştirdiği söyleşi kayıtlarından oluşuyor. 1924 yılında başlayan yolculuğunda, savaşlardan yokluklara, umutlardan devrimlere dek, dönemin tarihine, zamanın getirdiklerine tanıklık edeceğiz. Dünde yaşanılanların, geleceği nasıl şekillendirdiğini göreceğiz. Kimi zaman sohbet edeceğiz Ahmet Ünsal ile, kimi zaman aklımızdaki soruların cevaplarını alacağız. Samimi ve içtenlik dolu satırlarda, gözlerimizin önünde kendi anılarımız belirecek; bizzat yaşadıklarımız, bize anlatılanlar ya da duyduklarımız…

Kahramanı olan babası Ahmet Ünsal'ın anılarını kaleme alan Asuman F. Tarıman, Mehendiz Bey'in tarihe tanıklık eden anıları ile bizlere eşsiz bir tecrübeyi aktarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Mehendiz Bey'in Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Mehendiz Bey'in Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Mehendiz Bey'in Hikayesi, Asuman F. Tarıman

Yorum Gönder