10 Mayıs 2022

Kitap Dokununca Yüreğe Ali Uçar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Ali Uçar
Çevirmen: Ali Uçar

Kitap Dokununca Yüreğe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Uçar olan ve Ahbap Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Kitap Dokununca Yüreğe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kitap Dokununca Yüreğe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kitap Dokununca Yüreğe TIKLA PDF İNDİR !

Kitap Dokununca Yüreğe Yazarı Kimdir ?

Kitap Dokununca Yüreğe yazarı Ali Uçar 'dır. Ali Uçar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kitap Dokununca Yüreğe PDF indir oku

Kitap Dokununca Yüreğe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ahbap Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kitap Dokununca Yüreğe TIKLA PDF İNDİR !

Kitap Dokununca Yüreğe TIKLA PDF İNDİR !

Acı doğru kalpte edebiyata, doğru kafada felsefeye dönüşür.

"Eğer farklıysan, yalnızlığa mahkûm oluyorsun. Yalnız olana acımasız davranıyorlar." Aldous Huxley Alduos Huxley'nin bu sözü yaşanmışlıktan alıntıdır aslında ve insanlık yok olmadığı müddetçe geçerliliğini koruyacaktır. Çünkü insanlardaki farklılıklar hep bir ön yargıyı da beraberinde getirmiştir. İnsan, kendine benzemeyene, kendinden olmayana ve faklılıklarıyla yaşayanlara karşı hep bir acımasızlık içerisindedir ve bu nedenledir ki hep yanılır. Bu kitap belki de bir yanılgının en güzel cevabıdır okurlara. Umutsuzluğun, ürkekliğin, dostluğun, inancın ve en çok da aşk'ın en güzel hâliyle örneklendiği bu kitap, yüreğimize dokunacak cinsten...

Keyifli okumalar!

Yasemin Aslan, editör

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap Dokununca Yüreğe TIKLA PDF İNDİR !Kitap Dokununca Yüreğe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kitap Dokununca Yüreğe, Ali Uçar

Yorum Gönder