11 Mayıs 2022

Kırıntılar Vedat Ulubağ Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Vedat Ulubağ
Çevirmen: Vedat Ulubağ

Kırıntılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vedat Ulubağ olan ve Favori Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 244 sayfalık Kırıntılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırıntılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırıntılar TIKLA PDF İNDİR !

Kırıntılar Yazarı Kimdir ?

Kırıntılar yazarı Vedat Ulubağ 'dır. Vedat Ulubağ yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kırıntılar PDF indir oku

Kırıntılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Favori Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 244 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırıntılar TIKLA PDF İNDİR !

Kırıntılar TIKLA PDF İNDİR !

Anadolu'nun; yolu, izi, elektriği, hatta okulu bile olmayan köy yollarına düşüp, çoğunda Türkçe bile konuşulamayan köylerine, bilimin aydınlığını taşıyan genç öğretmenlerimizin birbirinden ilginç; kimi komik, kimi acıklı, ancak tamamı yaşanmış ibretlik hikâyelerinin yer aldığı bu kitap, karanlığa savaş açmış Cumhuriyet'in idealist öğretmenlerinin aydınlanma mücadelelerinden kesitler anlatıyor…..

(Tanıtım Bülteninden)

Kırıntılar TIKLA PDF İNDİR !Kırıntılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kırıntılar, Vedat Ulubağ

Yorum Gönder