4 Mayıs 2022

Karnağız Gabino Iglesias Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Gabino Iglesias
Çevirmen: Gabino Iglesias

Karnağız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gabino Iglesias olan ve Ayrıksı Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karnağız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karnağız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karnağız TIKLA PDF İNDİR !

Karnağız Yazarı Kimdir ?

Karnağız yazarı Gabino Iglesias 'dır. Gabino Iglesias yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Karnağız PDF indir oku

Karnağız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıksı Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karnağız TIKLA PDF İNDİR !

Karnağız TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitap her kafaya göre değil!

"Çok uçuk fantezilerim var," diye düşündüğün oluyor mu hiç? Aslında o kadar uçuk olmayabilirler. Bizden sana garanti. İspatı da bu kitap. Bu kitabı okurken gerçek dünyadan bir tüy gibi havalanacak ve ardından gerçeküstü evrenden yaşadığın evrene dımdızlak düşeceksin. Okurken öyle noktalara geleceksin ki gözlerini kapamak ya da kitabı bırakıp ara vermek isteyeceksin; belki bir daha eline hiç almamayı tembihleyeceksin kendine. Ama yine de bir gün bu kitabı eline almak isteyeceksin. Okurken apışıp kaldığın sahneler, bazen de bir annenin yavrusuna sarıldığı gibi kitaba sarıldığın anlar olacak. Baştan uyaralım, bu kitap her kafaya göre değil. Bu kitap uçuk bir kitap. Bu kafa sende yok ise bizden tavsiye, bu kitabı okuma. Umarız kafana göre başka bir kitap bulabilirsin. Bu kafa tam sana göre ise leziz mi leziz bir okuma seni bekliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Karnağız TIKLA PDF İNDİR !

03.07.2019

Garip ve Ürkütücü

Daha önce böyle garip bir şey okumamıştım.Tam da bahsedildiği üzere yeni bir tür bu: Uçuk Yazın. Kitaptaki her şey uçuk.Kısmen bilimkurgu, kısmen korku, kısmen fantastik, kısmen toplum eleştirisi. Karışık, korkunç, şaşırtıcı, iğrenç, ilgi çekici, komik, düşündürücü.Çeviri (Çevirmen hanesinde tek isim var: Rıfkı) ve düzelti çok iyiydi. Yeni bir yayınevi Ayrıksı Kitap. Yolu açık olsun.

Karnağız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Karnağız, Gabino Iglesias

Yorum Gönder