4 Mayıs 2022

Ali Ahmet Ercanlar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Ahmet Ercanlar
Çevirmen: Ahmet Ercanlar

Ali indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Ercanlar olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ali eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ali ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ali TIKLA PDF İNDİR !

Ali Yazarı Kimdir ?

Ali yazarı Ahmet Ercanlar 'dır. Ahmet Ercanlar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Ali PDF indir oku

Ali indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ali TIKLA PDF İNDİR !

Ali TIKLA PDF İNDİR !

- Gazeteci Ahmet Ercanlar'dan bir Ali Koç ve Fenerbahçe Kitabı -

Sıcak, samimi, vefakâr ve dürüst bir adam, zenginliğiyle değil, insanlığı ve kişiliğiyle çevresinde yıkılmaz bir duvar oluşturdu. Bazılarından ummadığı darbeler de yese, "Ali" asla vazgeçmeyecek.

Bu kitabı okuyunca siz de nasıl başardığını anlayacaksınız. Atatürkçü, vatansever, ülkesine çok bağlı bir adamın Fenerbahçe Başkanlığına kadar yükselme hikâyesi bu.

Çocukluğunda hayalini kurduğu Fenerbahçe Başkanlığına gözyaşları içinde ulaşmasının hikâyesi…

Gıpta ile bakılan bir ailenin mahalle ruhlu, dost canlısı küçük kardeşi Ali Koç'un bir iletişim stratejisi yoktu. En iyi bildiği şeyi yapıyordu; ailesinden gördüğünü…

Kalpleri fethetmenin de yolu buydu.

(Tanıtım Bülteninden)

Ali TIKLA PDF İNDİR !

14.08.2019

FB değil, Fenerbahçe!

Kitap kolayca okunabilecek bir uslupla yazılmış. Başkanlık süreci, öncesi ve 3 Temmuz da olanlarla ile ilgili az bilinen konulara ışık tutuyor. Taraftarın seveceği bir çalışma olmuş. Yazarı kutlarım.


19.07.2019

Fenerbahçeli Ali

Okurken kimi yerde ağlayıp kimi yerde güldüm. Ali Bey için Fenarbahçe'nin ne demek olduğunu, başkanlığı neden bu kadar istediğini ve neden başkanlığını istemediklerini çok iyi anlatıyor. Seni seviyoruz Ali Bey Kalpler beraber

Ali TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Ali, Ahmet Ercanlar

Yorum Gönder