11 Mayıs 2022

Kanlı İlahi Anne Rice Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Anne Rice
Çevirmen: Sibel Atam

Kanlı İlahi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Anne Rice olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 480 sayfalık Kanlı İlahi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kanlı İlahi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kanlı İlahi TIKLA PDF İNDİR !

Kanlı İlahi Yazarı Kimdir ?

Kanlı İlahi yazarı Anne Rice 'dır. Anne Rice yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kanlı İlahi PDF indir oku

Kanlı İlahi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 480 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kanlı İlahi TIKLA PDF İNDİR !

Kanlı İlahi TIKLA PDF İNDİR !

"Sonsuz geceye mahkûmum ve sonsuza dek işkence çekerek kan arayacağım. Sence bu beni karşı konulmaz biri gibi göstermeye yetmez mi?"

Hem melek hem şeytan olan Lestat, Anne Rice'ın unutulmaz karakterlerinin tapınağında dolaşırken öldürmeye sürüklenir ancak bir yandan da iyiliğin cazibesine kapılır. Ona sürekli eziyet eden Julien Mayfair; bir cadı ve nöroşirurji uzmanı olan, ruhları kendine çeken, başkalarına ölümcül büyüler yapan ve tehlikeli bir şekilde Lestat'ın cazibesine kapılan Rowan; oğlu Quinn Blackwood tarafından öldürülüp Sugar Devil Bataklığı'nın acımasız sularına atılan country şarkıcısı Patsy; genleri Mayfair ailesinde varlığını sürdürmeye devam eden beş bin yaşında bir Taltos olan Ash Templeton…

Lestat'ın şimdi Patsy'nin hayaletini yeryüzünün kasvetli diyarlarından kurtarmak, Taltosların gizemini çözmek ve Rowan Mayfair'in kaderinin ne olacağına karar vermesi gerek. Kan hırsı ve yeni bir hayat arayışı, tatmin duygusu ve verdiği sözü tutma isteği arasında cebelleşirken, Anne Rice'ın iki karşı konulmaz dünyası ‒Blackwood Çiftliği ve Mayfair Cadıları‒ birbiriyle çarpışmak zorunda kalır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kanlı İlahi TIKLA PDF İNDİR !Kanlı İlahi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kanlı İlahi, Anne Rice

Yorum Gönder