11 Mayıs 2022

Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler Katherine Mansfield Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,25 TL
Yazarı: Katherine Mansfield
Çevirmen: Katherine Mansfield

Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Katherine Mansfield olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler Yazarı Kimdir ?

Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler yazarı Katherine Mansfield 'dır. Katherine Mansfield yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler PDF indir oku

Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Katherine Mansfield (1888-1923), kısacık yaşamından geriye birbirinden etkileyici eserler bırakmış yazarlar arasında. Bunun yanında, öykü türünün tüm dünyadaki gelişimine büyük etkisi ve katkısı olan imzalardan.

Mansfield'ın doruk metinlerini bir araya getiren

Bahçe Partisi, 15 öyküden oluşuyor. Bilhassa kahramanları aracılığıyla, doğrudan veya dolaylı, birbiriyle ilintili öykülerde Mansfield, Yeni Zelanda ve Avustralya'dan İngiltere'ye uzanan bir coğrafyada 20. yüzyıl başının panoramasını çiziyor. Derinlikli anlatıma sahip ve titizlikle işlediği kahramanlarının psikolojik çatışmalarının ön planda olduğu, tek kelimeyle "iyi" öyküler toplamı, Şadan Karadeniz çevirisiyle…

"Aman Tanrım, bir yer yok muydu, gidip saklanabileceği, kendi kendisiyle istediği kadar baş başa kalabileceği, kimseyi tedirgin etmeksizin, kimsenin de onu tedirgin edemeyeceği bir yer? Şu yeryüzünde nihayet kana kana ağlayabileceği bir yer yok muydu?"

(Tanıtım Bülteninden)

Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bahçe Partisi - Kırmızı Kedi Klasikler, Katherine Mansfield

Yorum Gönder