11 Mayıs 2022

Hasankeyf Ağladı Abdulkadir Tuncay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,0 TL
Yazarı: Abdulkadir Tuncay
Çevirmen: Abdulkadir Tuncay

Hasankeyf Ağladı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdulkadir Tuncay olan ve Çınaraltı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 20 sayfalık Hasankeyf Ağladı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hasankeyf Ağladı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hasankeyf Ağladı TIKLA PDF İNDİR !

Hasankeyf Ağladı Yazarı Kimdir ?

Hasankeyf Ağladı yazarı Abdulkadir Tuncay 'dır. Abdulkadir Tuncay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hasankeyf Ağladı PDF indir oku

Hasankeyf Ağladı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınaraltı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 20 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hasankeyf Ağladı TIKLA PDF İNDİR !

Hasankeyf Ağladı TIKLA PDF İNDİR !

Yaşarken onu el üstünde tutan sevenleri, şimdi yine eller üstünde taşıyorlardı. Ama bu kez yeşil bir tabut içerisinde, musalla taşına... Çok sayıda insanın kıldığı cenaze namazından sonra, yine eller üstünde; doğup büyüdüğü evin önünden geçirilerek mezarlığa götürüldü.

Yol boyunca ölüye gösterilen saygıdan sessiz olan kalabalık, evin önünden geçtikleri sırada daha fazla dayanamayarak feryat figan ağlamaya başlamışlardı. Ağızlardan çıkan feryatlar göğe yükseliyor, gözlerden dökülen yaşlar toprağa düşerek çamur oluyordu.

Topraktan yaratılan Ademoğlu'nun mazlum bir evladı daha ihanete uğramıştı ve şimdi tıpkı bir gözyaşı gibi toprağa karışacaktı. Büyük bir kalabalığın iştiraki ve dillerde dualar ile önceden hazırlanan mezar yerine defnedildi güzel yüzlü çocuk. Yerdeki karıncadan gökte uçan kuşa kadar herkes ağladı Hamza'ya.

Hasankeyf ağladı…

(Tanıtım Bülteninden)

Hasankeyf Ağladı TIKLA PDF İNDİR !Hasankeyf Ağladı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hasankeyf Ağladı, Abdulkadir Tuncay

Yorum Gönder