9 Mayıs 2022

Gölgesiz Kadınlar Nejla Bilgin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Nejla Bilgin
Çevirmen: Nejla Bilgin

Gölgesiz Kadınlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nejla Bilgin olan ve Tunç Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gölgesiz Kadınlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gölgesiz Kadınlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gölgesiz Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Gölgesiz Kadınlar Yazarı Kimdir ?

Gölgesiz Kadınlar yazarı Nejla Bilgin 'dır. Nejla Bilgin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Gölgesiz Kadınlar PDF indir oku

Gölgesiz Kadınlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tunç Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gölgesiz Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Gölgesiz Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Gölgesiz kadınlar köksüz ağaçlara benzer, fırtınalarda ilk önce onlar topraktan sökülür, yıkılır. Köksüz ve gölgesiz kadınların bedenlerinde bir müddet ısınıp, ateş yakanlar, kendilerini masum, gölgesiz kadını günahkar kabul edip ikiyüzlü hayatlarına herkesi yargılama hakkını kendilerinde görerek devam ederler.

Kadınlar yaşamlarında iki kez beyazlar giyerek çıkarlar kapılardan, ikisinde de gözyaşı vardır, ilkinde umut dolu mutluluk gözyaşı, ikincisinde ise hüzün, ayrılık gözyaşları.

Belki de gelinlik ve kefenin beyaz renkte olması beyaz rengin gölgesinin olmaması sebebiyledir, kimbilir…

Nejla Bilgin

(Tanıtım Bülteninden)

Gölgesiz Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !Gölgesiz Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Gölgesiz Kadınlar, Nejla Bilgin

Yorum Gönder