11 Mayıs 2022

Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,0 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Stefan Zweig

Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Nina yayınevinin yayınlamış olduğu, 72 sayfalık Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu TIKLA PDF İNDİR !

Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu Yazarı Kimdir ?

Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu PDF indir oku

Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nina yayınevi tarafından yayınlanan, 72 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu TIKLA PDF İNDİR !

Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu TIKLA PDF İNDİR !

Ay Işığı Sokağı

İnsan doğası üzerine yazdığı eserlerle tanınan Stefan Zweig, Ay Işığı Sokağı'nda da aynı etkiyi göstermektedir. Bu kez Fransa'nın bir liman kentine gidiyoruz. Her şey meraklı gezginimizin duyduğu Almanca bir şarkıyla başlıyor. Sesin sahibi ve hikâyesi Zweig'ın etkileyici kaleminden dökülürken eserin sonundaki bilinmezlik anlatıyı farklı bir yere taşıyor.

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

'Beni hiç tanımamış olan sana' diye başlar bilinmeyen kadının mektubu. Üstelik ilerleyen sayfalarda 'Beni bir kez daha öptün. Ama tanımadın.' diye isyan edecektir kadın. Bütün hayatını kendisini asla tanımamış olan çocuğunun babasına adamış bir kadının mektubudur bu.

Aşkın en ihtiraslı, en koyu ve en saplantılı hâlini bu uzun ve etkileyici mektupla ele almıştır Stefan Zweig. Asla fark edilmeyen ve asla vazgeçmeyen bir kadının hikâyesiyle... Çünkü bu kadın 'Eğer ölümüm seni incitseydi, ölemezdim.' diyecek kadar âşıktır aynı zamanda. Stefan Zweig'ın kaleme aldığı bu platonik aşk hikâyesi sizi derinden sarsacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu TIKLA PDF İNDİR !Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ay Işığı Sokağı - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, Stefan Zweig

Yorum Gönder