21 Mayıs 2022

40 Hadis Selçuk Orhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,68 TL
Yazarı: Selçuk Orhan
Çevirmen: Selçuk Orhan

40 Hadis indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selçuk Orhan olan ve Kırmızı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 40 Hadis eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 40 Hadis ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
40 Hadis TIKLA PDF İNDİR !

40 Hadis Yazarı Kimdir ?

40 Hadis yazarı Selçuk Orhan 'dır. Selçuk Orhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

40 Hadis PDF indir oku

40 Hadis indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
40 Hadis TIKLA PDF İNDİR !

40 Hadis TIKLA PDF İNDİR !
"Nazan'ın kim olduğu, nereye vardığı, nasıl öleceği belli değil. Belki de kendini tüketti, tüketecek. Ama bilip bilmeden bir eşiği taşıdı durdu. Bak Yusuf. İnsanın tek kurtuluşu varsa, başka bir insandır. Bir mağaraya saklanırsın; sana biri, bir şey, Tanrı seslenir. İster üstüne alınırsın, ister alınmazsın. Ama olur da sözlerine inanacak birini bulursan, işte o zaman kapılar açılır. Nazan'da bu vardı; başka bir insana inanma mucizesi. Bir insan, başka bir insan, sana kalpten inanmazsa, delilik gömleğini çıkaramazsın."

40 Hadis, birbirine inanmak isteyen bir avuç insanın öyküsü. Romanda yakın bir tarihsel dönemin egemen ruh hali kirli ve eleştirel bir gerçekçilikle aktarılıyor. 28 Şubat, cemaatler, tesettür, İslamcı yurtlar, sermaye-din ilişkileri gibi belli bir kesimi belirleyen ayrıntılar modern edebiyat, yakın tarih, devlet, öğrenci örgütleri, savaş gibi izlekler üstünden genişlik kazanıyor. 40 Hadis'in biçem ve dil çeşitliliği ise, anlatılan kişilerin kendi gerçekleri içinde yaşadıkları yabancılaşmayı saydamlaştırıyor.



Sayfa Sayısı: 568

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Yayınları 40 Hadis TIKLA PDF İNDİR !40 Hadis TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, 40 Hadis, Selçuk Orhan

Yorum Gönder