28 Nisan 2022

Yitik Zaman Tutkunu Mehmet Ertuğrul Metin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Mehmet Ertuğrul Metin
Çevirmen: Mehmet Ertuğrul Metin

Yitik Zaman Tutkunu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Ertuğrul Metin olan ve Vaveyla yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Yitik Zaman Tutkunu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yitik Zaman Tutkunu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yitik Zaman Tutkunu TIKLA PDF İNDİR !

Yitik Zaman Tutkunu Yazarı Kimdir ?

Yitik Zaman Tutkunu yazarı Mehmet Ertuğrul Metin 'dır. Mehmet Ertuğrul Metin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yitik Zaman Tutkunu PDF indir oku

Yitik Zaman Tutkunu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Vaveyla yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yitik Zaman Tutkunu TIKLA PDF İNDİR !

Yitik Zaman Tutkunu TIKLA PDF İNDİR !

Koltuk, teklisinden... Eski ve tozlu sehpaya uzatılmış ayaklar... Yorucu bir öğle vaktinin ardından bastıran, uykuya yenilmek üzereyken saldırıya geçen irkilme... Emin adımlar... Fazlasıyla emin adımlar... Askılıktan alınan palto daha sırta geçirilmemişken dışarıdaki havayı takdim etmek için açılan pencereye doğru giden ayaklar. Aşağıya sarkan beden ve taşıdığı kafa, o kafanın içinde koşturan ne idiği belirsiz şeyleri iyice artıran sert rüzgar.

Son bir titreme, korku ve ardından gelen yürek sökücü cesaret. Bütün adımların geriye sarılması. Zaman mefhumunun karışması. Fırsattan istifade eden ne idiği belirsizlerin azması. Küçük odanın içine doluşan şehir. Sahte bir vakurluk ile üzerinde yürünen halı, onun üzerindeki cam kırıkları. Ağır fakat kararlıca yapılan bir iş...

(Tanıtım Bülteninden)

Yitik Zaman Tutkunu TIKLA PDF İNDİR !Yitik Zaman Tutkunu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yitik Zaman Tutkunu, Mehmet Ertuğrul Metin

Yorum Gönder