28 Nisan 2022

Aslında Yaşanmadı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Aslında Yaşanmadı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Arsine yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Aslında Yaşanmadı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aslında Yaşanmadı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aslında Yaşanmadı TIKLA PDF İNDİR !

Aslında Yaşanmadı Yazarı Kimdir ?

Aslında Yaşanmadı yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Aslında Yaşanmadı PDF indir oku

Aslında Yaşanmadı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arsine yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aslında Yaşanmadı TIKLA PDF İNDİR !

Aslında Yaşanmadı TIKLA PDF İNDİR !

Dünyada işlenmiş ve çözülememiş cinayetlerin ve kaçırma vakalarının sayısı sizin de hiç dikkatinizi çekti mi?

İşte bu kitap bu fikirden yola çıkılarak hazırlanmış; Mehmet Mollaosmanoğlu, Murat S. Dural, Umut Çalışan ve Alper Kaya'nın gerçek hayatta işlenmiş ve çözümsüz kalmış suçlardan hareketle yazdığı öyküleri içermektedir. Arsine Yayıncılık, Alper Kaya'nın derlediği "Aslında Yaşanmadı" kitabını bir gün tüm cinayetlerin ve kaçırma vakalarının çözüldüğü bir dünyaya gözlerimizi açma umuduyla takdim eder…

(Tanıtım Bülteninden)

Aslında Yaşanmadı TIKLA PDF İNDİR !Aslında Yaşanmadı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Aslında Yaşanmadı,

Yorum Gönder