26 Nisan 2022

Yakamoz Semanur Aykut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,05 TL
Yazarı: Semanur Aykut
Çevirmen: Semanur Aykut

Yakamoz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Semanur Aykut olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yakamoz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yakamoz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yakamoz TIKLA PDF İNDİR !

Yakamoz Yazarı Kimdir ?

Yakamoz yazarı Semanur Aykut 'dır. Semanur Aykut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yakamoz PDF indir oku

Yakamoz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yakamoz TIKLA PDF İNDİR !

Yakamoz TIKLA PDF İNDİR !

Yakamoz.. Sena'nın yakasını tutup bir türlü bırakmayan kaçınılmaz reaksiyon dolu olaylardan bahsediyor.Tam her şey güzel olacakken bir günle tüm hayatı darma duman, zehir zemberek olması Senayı bir girdapın içine sokuyor sonrası mağlum.. Sena her ne yaşarsa yaşasın daima hayata meydan okuyan güçlü bir kadındır. Yakamoz genç bir kadının hayatındaki tüm güzelliklerin tek tek ellerinden kayışının, dünyasının baş aşağı edilişine rağmen ümidini yitirmeyip yarınları tutanak bildiren bir romandır. Aşkı, hüznü, reaksiyonu, cesurluğu, ihaneti, tükenmeyen umudu kaleme almıştır. Yakamoz bir nevi hayatın ta kendisidir. Ey okuyucu! Hayatı yansıtan, gerçeklik payı olan her hikayede olduğu gibi bu hikayede de kendinden bir şeyler bulacaksın. Aşıksan aşkını, dargınsan dargınlığını, ihanete uğradıysan yenilmişliğini, güçlüysen cesurluğunu, mücadele ediyorsan hırsını bulacaksın. Film tadında bir hikayeye yolculuk yapmaya ne dersin?

Keyifli okumalar.

Kokunu burnuma getirmeyen rüzgar,

Yalnızlığı yüzüme yüzüme vurdu..

(Tanıtım Bülteninden)

Yakamoz TIKLA PDF İNDİR !Yakamoz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yakamoz, Semanur Aykut

Yorum Gönder