26 Nisan 2022

Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap Aybüke Önür Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Aybüke Önür
Çevirmen: Aybüke Önür

Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aybüke Önür olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap Yazarı Kimdir ?

Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap yazarı Aybüke Önür 'dır. Aybüke Önür yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap PDF indir oku

Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Dokuz yaşındaki bir çocuk, intihar günlerine oyun diyebilir miydi? Peki, bu oyun sadece o anda kalmasa ve on yıl sonra tekrarlansa nasıl olurdu? Sıla ve Serdar'ın arasındaki intihar oyunu başka insanlar tarafından yayılınca bu durum akıl almaz sonuçlara sebep olacaktır. Bu sadece bir oyun olmamakla birlikte, aynı zamanda şartlara uyulmadığında verilecek ceza da çok ağırdır. Ankara sokaklarında kimsenin haberi olmadan başlayan bu oyun, yakın bir zamanda tüm ülkeyi saracak ve herkesi etkisi altına alacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur-1.Kitap, Aybüke Önür

Yorum Gönder