12 Nisan 2022

Endülüs'te Aşk Muhammed Leylek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Muhammed Leylek
Çevirmen: Muhammed Leylek

Endülüs'te Aşk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muhammed Leylek olan ve Pruva yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Endülüs'te Aşk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Endülüs'te Aşk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Endülüs'te Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Endülüs'te Aşk Yazarı Kimdir ?

Endülüs'te Aşk yazarı Muhammed Leylek 'dır. Muhammed Leylek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Endülüs'te Aşk PDF indir oku

Endülüs'te Aşk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pruva yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Endülüs'te Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Endülüs'te Aşk TIKLA PDF İNDİR !

İber Yarımadası’nda, 700’lerde yaşanan köle isyanlarını, kölelerin çileli hayatlarını anlatan Endülüs’te Aşk, bir özgürlük romanı.

Kölelik kurumu ve kölelerin hayatı… Köle isyanları; asîlerin düzensiz direniş birlikleri, bu birliklerin varoluş ve özgürlük mücadeleleri romanın olay zincirini oluşturuyor. Süreç içinde düzensiz bir orduya dönüşen direniş birliklerinin Tarık bin Ziyad’ı nasıl karşıladığı… Tarık bin Ziyad’ın nasıl bir coğrafyayı kuşatıp fethettiği gibi önemli ayrıntılar, çatışmalar ve gerilimler üzerine kurulan roman, anlattığı olaylarla Endülüs’ün doğumunu müjdeliyor.



(Tanıtım Bülteninden)


Endülüs'te Aşk TIKLA PDF İNDİR !

30.07.2019

güzel bir endülüs başlangıç romanı

roman tarzında yazılmış bu eser oldukça sürükleyici bir günde bitirdim, mücadele haksızlık ve kölelik üzerine o günkü avrupaya bir bakış sunuyor sizlere. kölelerin emevi komutanlara duydukları saygı onlardan etkilenmeleri ve müslümanlığın yayılmasına tanık oluyorsunuz. serüven endülüsün fethi aşamasına kadar geliyor, gönül isterdi ki bu aşk endülüs emevi devletinin o görkemli havası içerisinde de devam etsin endülüs medeniyetine tanık olalım. ve hatta şöyle kurgu yapılabilirdi üç aşk kurgusu ile endülüs başlangıç orta ve bitişi üzerine bir roman olsa her aşk endülüsün ayrı bir anına tanıklık etse çok daha güzel olurdu. yazarın eline sağlık...

Endülüs'te Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Endülüs'te Aşk, Muhammed Leylek

Yorum Gönder