29 Nisan 2022

Tanrı'nın Çılgın Planı Isagani R. Cruz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Isagani R. Cruz
Çevirmen: A. Deniz Topaktaş

Tanrı'nın Çılgın Planı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Isagani R. Cruz olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tanrı'nın Çılgın Planı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tanrı'nın Çılgın Planı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tanrı'nın Çılgın Planı TIKLA PDF İNDİR !

Tanrı'nın Çılgın Planı Yazarı Kimdir ?

Tanrı'nın Çılgın Planı yazarı Isagani R. Cruz 'dır. Isagani R. Cruz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Tanrı'nın Çılgın Planı PDF indir oku

Tanrı'nın Çılgın Planı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tanrı'nın Çılgın Planı TIKLA PDF İNDİR !

Tanrı'nın Çılgın Planı TIKLA PDF İNDİR !
Öldüğünden habersiz kendini cennette bulan Danny, burada olduğu için çok şanslıdır çünkü hayattayken bir aziz olmadığı kesindir. Burada William Shakespeare ve José Rizal gibi pek çok tarihi karakterle karşılaşan Danny, şiirlerinin orijinal haliyle yeniden basılmasını isteyen Emily Dickinson'ın ısrarlarına dayanamaz; çünkü Danny bir yayıncıdır. Ancak hayatı boyunca hayranı olduğu ünlü şairin üzerinde yayıncılık cazibesini kullanamadan,
Tanrı ondan önemli bir görev için dünyaya dönmesini ister. Danny'nin, intihar etmeyi kafasına koymuş bir kadını bu düşüncesinden vazgeçirmesi gerekmektedir. Çünkü bu kadın, henüz bilmese de, dünyayı değiştirecek bir kadere sahiptir.

Tanrı'nın Çılgın Planı, dünyayı düzeltmekle görevlendirilmiş, eski sahtekâr yeni Tanrı ajanının talihsizliklerini anlatan eğlenceli bir kitap.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 352

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Martı Yayınları Tanrı'nın Çılgın Planı TIKLA PDF İNDİR !Tanrı'nın Çılgın Planı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Tanrı'nın Çılgın Planı, Isagani R. Cruz

Yorum Gönder