29 Nisan 2022

Arayış Berdan Ber Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Berdan Ber
Çevirmen: Berdan Ber

Arayış indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Berdan Ber olan ve Puslu Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Arayış eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arayış ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arayış TIKLA PDF İNDİR !

Arayış Yazarı Kimdir ?

Arayış yazarı Berdan Ber 'dır. Berdan Ber yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Arayış PDF indir oku

Arayış indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Puslu Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arayış TIKLA PDF İNDİR !

Arayış TIKLA PDF İNDİR !

Kitabımız her sürecin bir yolculuk olduğunu, her amacın bir son olmadığını ve mutluluğa ulaşmanın en önemli anahtarının ''farkındalık''olduğunu vurgulamayı satırlarıyla dert edinmiştir!

Sayfaların damarlarında akan farkındalık, bedenimizdeki auranın alanını genişleterek, tecrübelerin ve sorgulamanın bitmeyeceği bir arayışa sürüklerken, 'denge' kavramının koruyucu gücünü anlatmayı, sevginin diline teslim edecektir.

Önyargılardan her daim uzaklaşarak, keşfetmenin, kendiyle rekabetçi bir duruş sergileyerek, kendi önünden egosunu çekmenin, mutluluğa ulaşmak için ilk anahtarı tutma eylemini tattırmaya çalışacaktır.Şimdi her günün en güzel ilk eylemi olan 'göz kapaklarımızı açarak' Arayış'a başlayabiliriz...

(Tanıtım Bülteninden)

Arayış TIKLA PDF İNDİR !Arayış TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Arayış, Berdan Ber

Yorum Gönder