13 Nisan 2022

Suç Şiir Ümit Güçlü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Ümit Güçlü
Çevirmen: Ümit Güçlü

Suç Şiir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ümit Güçlü olan ve Edebi Şeyler yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Suç Şiir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Suç Şiir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Suç Şiir TIKLA PDF İNDİR !

Suç Şiir Yazarı Kimdir ?

Suç Şiir yazarı Ümit Güçlü 'dır. Ümit Güçlü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Suç Şiir PDF indir oku

Suç Şiir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Edebi Şeyler yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Suç Şiir TIKLA PDF İNDİR !

Suç Şiir TIKLA PDF İNDİR !

Suç Şiir, Ümit Güçlü'nün ilk eleştiri kitabı. Kitap, suç ve suçluluk bağlamı üzerinden modern Türkçe şiiri yeniden okuma gayreti içinde. Yazar, suç kavramından yola çıkarak, gelenekten günümüz şiirine, psikanalizden arzu ve şiddet'in biçimlerine, edebiyattan mizaha, türlerden söyleme, parodiden sözceye, polisiyeden "yaratıcı eyleme" değin birçok konuya ve bağlama taşıyor tartışmasını.

Kitabın ikinci bölümü ise, günümüzde pek ilgilenilmeyen, hatta çekinilen bir alana, yaşayan ve yazmakta olan şairlere dair değinilerden oluşuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Suç Şiir TIKLA PDF İNDİR !Suç Şiir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Suç Şiir, Ümit Güçlü

Yorum Gönder