13 Nisan 2022

Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern Franz Kafka Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Franz Kafka
Çevirmen: Tevfik Turan

Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Franz Kafka olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern Yazarı Kimdir ?

Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern yazarı Franz Kafka 'dır. Franz Kafka yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern PDF indir oku

Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Bir köpek filozofun bilebildiğimiz ve bilemediğimiz şeylere dair düşünceleri, bize hayatı ve varoluşumuzu sorgulatabilir mi?

İnsan gibi davranmayı ve konuşmayı öğrenmiş bir maymun, insan olmuş sayılır mı?

Franz Kafka, absürd fabllarında hayvanlara insan kostümü giydirmeden onların düşüncelerine ve dünyayı nasıl gördüklerine yer veriyor.

Bir Köpeğin Araştırmaları, Kafka'nın tüm eserlerinde olduğu gibi insan merkezli dünyanın ve deneyim biçimlerinin ötesine göz kırptığı bir yapıt.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

25.05.2020

, çoktan birer ihtiyar köpek ruhu edindiklerini ...

"Ne mutlu bize ki, suçu yüklenmek zorunda kalanlar biz olmadık da, daha çok, başkalarının zaten kararttığı bir dünyada neredeyse masumca bir susuş içinde bir koşu ölüme yollanmamıza izin verildi."sayfa 39-41,çeviri: Tevfik Turan

Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bir Köpeğin Araştırmaları-Kısa Modern, Franz Kafka

Yorum Gönder