12 Nisan 2022

Sosyal Medya Şiiri İbrahim Çelebi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: İbrahim Çelebi
Çevirmen: İbrahim Çelebi

Sosyal Medya Şiiri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İbrahim Çelebi olan ve Gece Akademi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sosyal Medya Şiiri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sosyal Medya Şiiri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sosyal Medya Şiiri TIKLA PDF İNDİR !

Sosyal Medya Şiiri Yazarı Kimdir ?

Sosyal Medya Şiiri yazarı İbrahim Çelebi 'dır. İbrahim Çelebi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Sosyal Medya Şiiri PDF indir oku

Sosyal Medya Şiiri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Akademi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sosyal Medya Şiiri TIKLA PDF İNDİR !

Sosyal Medya Şiiri TIKLA PDF İNDİR !

Yüksek Lisans tezi olarak hazırlanan bu çalışma 2015'te tamamlandı. Çalışmanınorijinal adı "Modern Türk Şiirinin Yeni Araçlarla İlişkisi (Sosyal Medya Örneği) şeklindedir.Adı "Sosyal Medya Şiiri" olarak değiştirilen eserde şiir eksenli bir toplumda şairlefenomenlerin takasının tarihsel süreç içindeki dönüşümünün izleri sürülüyor.İşaret dili kursları gittikçe yaygınlaşıyor. Sosyal medya platformlarında işaret dilikurslarının duyuruları arttı. Okulların müsamerelerinde bile işaret diliyle marşlar sunuluyor.Kutsal metinlerde insanlığın sözle başladığı vurgulanırken günümüzde sözün yerini görüntüalmaya başladı. Emojilerle anlaşma(ma)ya çalışılıyor! Okuyucunun yerini seyirci alıncakelimeler ağır geldi. Çünkü kelimelerin çağrışımı, anlam katmanları, çeşitliliği seyreuymuyordu. Eser, bu ekran hallerinin arka planını irdelemek, yeni psiko-sosyal yapınınteşekkülünü anlamak için şiir üzerinden hayata, sanata bir mercek tutma gayretindedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Sosyal Medya Şiiri TIKLA PDF İNDİR !Sosyal Medya Şiiri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Sosyal Medya Şiiri, İbrahim Çelebi

Yorum Gönder