12 Nisan 2022

Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi Max Aub Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,64 TL
Yazarı: Max Aub
Çevirmen: Max Aub

Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Max Aub olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi yazarı Max Aub 'dır. Max Aub yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi PDF indir oku

Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Jacobo bir karga; meraklı, zeki, gözlemci bir karga üstelik. Kendi türünün yararına insan yaşamına dair çeşitli notlar düşmüş defterine. Akıl yürütme şekline bakılırsa feraset sahibi bir kargaymış. Ama eserini tamamlamaya vakit bulamadan ortadan kaybolmuş. Elinizde tuttuğunuz kitapta bu elyazmasının dilimize çevirisini bulacaksınız. Anlatılanlar Fransa toprakları içinde yer alan bir toplama kampında geçiyor. Zamanında Max Aub diye bir yazarın da yatmış olduğu bir kamp.

(Tanıtım Bülteninden)

Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Karganın Elyazması-Jacobo'nun Hikayesi, Max Aub

Yorum Gönder