11 Nisan 2022

Sonsuzluk Sineması Mahir Meydan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Mahir Meydan
Çevirmen: Mahir Meydan

Sonsuzluk Sineması indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahir Meydan olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 185 sayfalık Sonsuzluk Sineması eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sonsuzluk Sineması ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sonsuzluk Sineması TIKLA PDF İNDİR !

Sonsuzluk Sineması Yazarı Kimdir ?

Sonsuzluk Sineması yazarı Mahir Meydan 'dır. Mahir Meydan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Sonsuzluk Sineması PDF indir oku

Sonsuzluk Sineması indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 185 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sonsuzluk Sineması TIKLA PDF İNDİR !

Sonsuzluk Sineması TIKLA PDF İNDİR !

Yeniden merhaba! Bugün yeni bir aşk romanına başlıyoruz. Bu yaklaşık 15. kitap olacak ve bu da diğerleri gibi canlı yayında anlık olarak yazılacaktır. Türü, fantastik bilim kurgu olacak ama tamamen gerçek olayları ve bu andan itibaren gerçekleşecek şeyleri kapsayacaktır. Kitabın yazılış amacı gerçek gizemi çözmek olacaktır. Bu gizem beni ve ailemi saran sıra dışı tuhaf ve korkunç olayların nedeni olan ve insanların bugünkü bilgi ve inanışlarıyla asla kavrayamayacağı türden bir gerçekliktir. Kısaca yanıtını arayacağımız sorular, bugüne kadar çözdüğümüz gizemlerin sonuçları olacaktır. Bunlar da "Ölümden sonra yaşam var mıdır?", "Tanrı ve şeytan var mıdır ve varsa neye benzer; ne yer, ne içerler?" gibi tuhaf soruların yanı sıra "Kâinat nasıl oluşmuştur ve başka kâinatlar da var mıdır?" gibi herkesin merak ettiği türden sorular olacaktır ve daha pek çok gizem aydınlatılacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Sonsuzluk Sineması TIKLA PDF İNDİR !Sonsuzluk Sineması TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Sonsuzluk Sineması, Mahir Meydan

Yorum Gönder