11 Nisan 2022

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 Kamuran Esen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Kamuran Esen
Çevirmen: Kamuran Esen

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kamuran Esen olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 344 sayfalık Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 TIKLA PDF İNDİR !

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 Yazarı Kimdir ?

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 yazarı Kamuran Esen 'dır. Kamuran Esen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 PDF indir oku

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 344 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 TIKLA PDF İNDİR !

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 TIKLA PDF İNDİR !

Memet amcan çocuğukan gardaşıyla değ(ir)mene buyday öyütmeye gitdiklerini anlatıvedi. Değmen Mudurnu'nun aycık dışındaymış. Buyday çuvallarını yüklemişle eşeğe biri yularından dutmuş biri de arkadan deh deh etmiş. Varmışla değmene. Değmenci buydayları öyüdürken iki gardaş kırda dalmışla oyuna. Derken değmencinin ıslığını duymuşla. Yarışarak gelmişle değmene. Un çuvallarını eşeğe yükleyceklermiş emme eşek bağlı olduğu yerde yokmuş. Arayıve bakam arayıve bakam. Eşek yok. Değmenci; sizin eşek çok gözel sağlıklı bi hayvandı. Demek birisi aldı gitdi demiş.İki gardaş başlamışla ağlaşmaya. Değmenci acımış bunlara. Un çuvallarını atmış at arabasına iki gardaşı da bindirmiş geçmiş atların arkasına dehlemiş. İki gardaş yol boyunca ağlamışla; bubamıza gayıp eşeğin hesabını nasıl verecez deye. Derken evin önüne gelince bi de bakmışla kı eşek bi kenarda otlayıp duru. Demek ipinden gurtulmuş evin yolunu dutmuş hayvancık. Bizimkilerde bi sevinç bi sevinç. Atlamışla arabadan iki gardaş eşeğe sarılı sarılıvemişle. Eşek de başlamış oynaklamaya. Hayvan bilmez mi sevildiğini?

(Tanıtım Bülteninden)

Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 TIKLA PDF İNDİR !Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüğü - 3, Kamuran Esen

Yorum Gönder